lördag 26 september 2009

Tildas hus

Idag gjorde jag ännu ett besök på Panduro med barnen innan teaterbesöket. Denna gång i deras butik. Jag gick minst fem varv runt och suktade efter Tildas böcker och insåg att jag inte kunde lämna affären utan att köpa en. Det finns flera stycken att välja mellan så jag köpte Tildas hus. Vill ha alla!De är så bedårande fina, beskrivningarna i boken. Jag vill bara sätta mig ner och pyssla med de direkt. Känner mig dock väldigt distraherad av barnen som hela tiden vill någonting och jag finner ingen ro.
 
 

Är även sugen på att köpa en Tilda docka och sy ihop den. Har ni testat att göra det någon gång? Jag har aldrig varit en docktjej, men det känns som Tilda tar fram flicksinnet inom mig. 

Köpte även Tilda stickers för att dekorera lite föremål inför hösten med.Killarna fick väggdekorationer till sina rum och lite annat smått att pyssla med. 
Är fortfarande på jakt efter en broderingsring, som jag kallar det. Vill sy mina stitches, men kan inte hitta ringen. Den var slut på Panduro och vi åkte dit främst på grund av att den fanns i katalogen. Men den ska komma in på onsdag. Orkar nog inte hålla mig till dess, ska besöka en annan syaffär imorgon.
Vad har ni pysslat med idag då?

4 kommentarer:

 1. Hej, Tilda är läcker, hon är en sorts hippivariant av barbie och det glädjer mig....
  Vilken fin sida du har,,, hit kommer jag att återvända. Allt gott till dig, hoppas du hittar en broderiram. Kram Jeanette

  SvaraRadera
 2. Hej Isabella!
  Du får GÄRNA länka till mig =)
  Jaha du.... nu är du fast kan jag lova!!! Jag & Ebba (dottern) köpte Tildas hus i julas & du ser ju hur det har gått!!! Tildasjukan smittar EXTREMT lätt *blink* !!! Missa inte utlottningen av min badrockstilda.

  Ha en skön söndag / Kram Malin ^^,

  SvaraRadera
 3. Min första ängel gjorde jag efter mönster i boken; Tildas hus. Men jag tror att det kanske kan vara en bra "start" att göra en "sats". Då ingår ju allt utom stoppvadd. Tar väl mellan 2-3 timmar att göra en ängel för mig. Men tänk då på att jag gjort ganska många!!! LYCKA TILL!
  kramen Malin

  SvaraRadera
 4. Hejsan Isabella!

  Mysig blogg du har!
  Såg att du gillar Tildas Hus Böckerna
  Jag har en liten web-butik som heter just Tildas Hus (www.tildashus.se), det finns dock ingen koppling mellans oss och böckerna.
  Min dotter heter Tilda, det är därifrån "mitt" namn kommer.
  Kika gärna in, om du inte redan gjort det. Vi har fullt med lantliga inredningsprylar!

  SvaraRadera