onsdag 16 september 2009

En tanke

Jag hörde häromdagen en mening som fastnade i mitt huvud som låter i stil med detta;

"The only courage you need is to live your life the way YOU want to live"
 

Jag frågar mig ofta själv vad jag vill i mitt liv, egentligen. Att släppa taget om alla måsten och ska är inte lätt upplever jag, när man lever i en barnfamilj. Det är andras behov som kommer före. Själv tycker jag att jag inte har orken alltid att göra det jag verkligen vill, när jag väl har tiden till det. Att prioritera sig själv är någonting jag måste jobba på. Ibland är det bara så förbaskat svårt att veta vad jag egentligen vill...
Men jag bär på en dröm och om det ska ta en livstid, så vill jag förverkliga den. Drömmen är inget sensationellt för andra, men för mig skulle det tillföra livskvalité till max. 
Måste bara greppa det där modet inom mig för att breda ut mina vingar.
4 kommentarer:

 1. Hej Isabella! Vilken fin formulerad tanke, citatet menar jag. Får jag sno den? Vem har skrivit det? Det är ju just det som är det svåraste. Ja, dels att våga, men också att veta vad man vill. Vilken fin blogg du har, förresten! Själv hinner jag (läs: tar mig inte tid) att blogga, men springer också mycket på loppis, och har ett antal möbler som står på kö att bli vitmålade... Vilken färg brukar du köpa? Jag har köpt Beckers lackfärg antikvit, halvblank. Funkar bra, men håller dåligt på bordsskivor. Kram så länge! Ps. Kunde bara kommentera anonymt av någon anledning, men du har ju min mejladress på Facebook. Ds.

  SvaraRadera
 2. Hmmm, vem är denna fina kommentar ifrån?
  Det går ju bra att skriva under med sitt namn.
  Tror man måste ha ett konto för att fler uppgifter ska komma med.
  Gissar på Carolina eller?
  Måste rusa nu, skriver mer sen!
  Puss!

  SvaraRadera
 3. Hej Carolina, kul att du hittade hit!
  Jag målar mitt lilla bord med Beckers, Elegant, antikvit, halvblank, vattenbaserad. Kan inte uttala mig än om kvalitén, har inte så mycket att jämföra med. Sen använde jag Panduros allmogefärg, sidenmatt, vit till de små vit prylarna som jag målade om, ljusstakarna, etc.
  Citatet är ett uttalande av Oprah, som jag gillade när hon sa. Hon slänger ur sig massor med små visdomsord emellanåt.
  Må gott,
  kram

  SvaraRadera