tisdag 29 september 2009

På landet - i min brevlåda

Idag hoppas jag att jag får möjlighet att sätta mig senare på kvällen, med ett gott rykande varmt te och läsa denna tidning när barnen har somnat. Bara den där ljuvliga brasan som saknas, men det lär funka fint med levande ljus också.Men en hel del ska göras innan jag unnar mig lyxen att ligga i en soffa. Först ska tvätten hängas upp, sedan ska barnen hämtas. Därefter ska jag vara med på ett seminarium om starta-eget, som heter "Få ihop din idé" och sedan måste jag rusa snabbt till föräldramötet i skolan.
Jag har dock laddat med massor av positiv energi i kroppen genom att yoga idag på SATS. Känns som alla leder och ben är där de ska vara nu. Ser fram emot att börja träna mer regelbundet nu under hösten, än vad det blev av under sommaren.
Hoppas ni får en mysig kväll ni också!

5 kommentarer:

 1. Hoppas att du har landat i soffan nu med din tidning och har det jättemysigt!
  Och jag tar tacksamt emot en blomma och tackar så mycket.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt och inspirerande med inredningstidningar. Yoga passar mig perfekt men nu var det ett tag sedan jag kom iväg på ett pass.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hade en mysig stund där med tidningen och ditt te:)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för din gulliga kommentar, jag blev så glad!
  Kul att hitta hit, alltid lika roligt med nya spännande bloggar. Så härligt att börja dagen med ett yoga-pass och visst är det mysigt att slå sig ned med en kopp te och en favorittidning :-)
  Nu ska jag kika vidare i din fina blogg.
  Lycka till med kursen!

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Tack alla fina!

  Nä, det blidde ingen vila i soffan igår. Kom hem från tvättstugan efter 23 på natten. Vi "spontanttvättade", vilket vi aldrig gör nere utan alltid i vår egen maskin, men skulle bara testa och vilket springande det blev, attan! Men nu är allt också tvättat!

  Vet ej om jag lyckas med soffa och läsningen idag, jag kan ju alltid försöka...

  Isabella

  SvaraRadera