onsdag 30 september 2009

Mysfrukost och Tilda

Idag tog jag och maken en frukost på Systrar och Bröder. Skönt att komma ut tidigt på morgonen och äta frukost i annan miljö än man är van vid dagligen. Min man ska åka bort ett par dagar och det var skönt att bara ha en stund för oss själva, utan barn som stör och mjölk som spills. Barnen var på dagis och skola. Jag åt jättegoda bullar med pumpafrön på, smör, getost och liten liten plutt bärmarmelad, oslagbar smak och en supergod kombination. Efter mysfrukosten åkte jag vidare till Panduro för att ev. kolla om de har fått in syringen, givetvis var den inte där och jag känner att jag inte bryr mig längre. Men däremot köpte jag annat smått.

Jag vill inte att detta ska vara bara en Tildablogg, men hon är så bedårande söt så jag måste få tjata om henne lite till. Jag vill ju sy en sådan själv, men fegar lite så det känns tryggare att göra första dockan efter ett färdigt kit. Och bland de som de hade inne i butiken valde jag denna badängel.Vidare var jag ju bara tvungen att köpa Tildas Juleideer, som är på norska, men det funkar hur bra som helst ändå. Den är så ljuvlig så jag vill börja julpyssla direkt, ja, jag vet, jag har inte tagit fel på månader!

 

Köpte även dessa fina kort och etiketter och Tildatyg att ev. använda till en ram.

En fligolitbit att använda till en nåldyna som jag har sett i Tildas husbok och planerar att göra.Så här ska den färdiga dynan bli. Får se vilken text och tygbitar jag väljer, men visst är den söt!?


 
 


Så jag lär inte ha tråkigt under tiden min man är borta kan jag garantera er. Tiden kommer att gå snabbt så jag kommer knappast märka att han har varit borta. Intalar jag mig...

1 kommentar:

  1. Vilken jättesöt nåldyna! Den ser verkligen ut som en prinsesstårta. Kram Carolina

    SvaraRadera